Suc de Poma


SUC DE POMA

Treballem amb 12 varietats antigues i locals de poma, dels quals hem anat realitzant empelts per rejovenir les plantacions. Aquestes varietats són úniques i diferents de les pomes comercials: tenen formes, textures i gustos diversos. El suc de poma és completament natural ja que no hi afegim cap mena de producte, això es nota tant en el color com en el seu gust. Barregem totes les varietats de poma per fer un únic suc, d'un gust intens i lleugerament àcid, podent variar en funció de la collita de cada temporada. D'altra banda, també fem suc de poma i pera, i suc de poma amb herbes aromàtiques.



De l'arbre al got 

Al mes de març fem la poda dels fruiters i si cal realitzem empelts per rejovenir algunes varietats, i al mes d'abril floreixen els arbres. Després de tot el cicle, és al mes de novembre quan comencem la recol·lecció de les pomes. Les pomes són portades a l'obrador on després de ser rentades passen pel molí de trituració i per la premsa d'on n'obtenim el suc de poma natural. Després d'homogenïtzar la producció en un tanc, procedim a la pasteurització i embotellament en ampolles de vidre de dues capacitats diferents. A mitjans del mes de desembre ja disposem d'un suc de poma totalment artesanal i a punt per al seu consum.